Inschrijven bij Zeno

Als zelfstandig zorgprofessional

Direct hulp nodig? Bel: +31 184 63 67 12

Zo. Dus jij hebt zin om te zorgen?

Mooi. Want bij Zeno maken wij passie, aandacht en deskundigheid vanzelfsprekend in de zorg. Dit doen wij door ondersteuning en begeleiding te bieden aan kwetsbare doelgroepen. Daar waar dat nodig is. Bij een van onze opdrachtgevers door het hele land. Of bij iedereen die een Z’tje in de rug kan gebruiken in de thuissituatie. Met de Z van Zeno. Zorg op Champions League niveau, doe je mee?

Vind jij jezelf een op-en-top zorgprofessional met oprechte passie voor de zorg? Kun jij daarnaast sensitief aansluiten en bezit je over een flinke portie lef? Oftewel, sta jij je mannetje of vrouwtje en wil je écht het verschil maken in de zorg? Heb jij een gerichte afgeronde zorgopleiding en minimaal 3 jaar relevante werkervaring in loondienst bij een zorgorganisatie? Dan, en alleen dan, gaan we heel graag met je in gesprek!


Een EVC-traject doorlopen? Alleen wanneer je ervaringscertificaat is omgezet naar een diploma kunnen wij je aanmelding in ontvangst nemen. KvK-inschrijving alleen met SBI codes beginnend met 86, 87 en/of 88.

meld je aan als zelfstandig zorgprofessional