Ondersteuning op maat

Een specialisme van Zeno is de totale ondersteuning tot het gewenste resultaat. Samen maken we een plan op maat om dat resultaat te bereiken. Van ondersteuning aan management, orthopedagogen, behandelaars tot teamleiders en begeleiders. Vanuit de jarenlange ervaring van Zeno-professionals ondersteunen we bij het implementeren van een nieuwe behandel- en begeleidingsmethodiek, het vorm geven van de zorgvisie die past bij de unieke identiteit van uw organisatie. Zeno brengt dit voor u in de praktijk!

Jarenlange ervaring

Zeno helpt u in de totale aanpak van uw organisatie. Vanuit de jarenlange ervaring van de Zeno-professionals ondersteunen we verschillende lagen binnen de organisatie voor een korte of langere periode. Dit kan door inzet van (team)manager, meewerkend coach, begeleiders niveau 3 -en 4 en alle andere beschikbare functieprofielen binnen de zorgprofessionals (zzp’ers). Verschillende combinaties van ondersteuning kunnen we inzetten om het hele systeem van uw organisatie te ondersteunen op ieder gewenst niveau.

Een specialisme van medewerkers van Zeno is de totale ondersteuning tot het gewenste resultaat. Samen maken we een plan op maat om dat resultaat te bereiken.

Denk aan ondersteuning zoals:

  • Management van een organisatie;
  • Gedragsdeskundigen;
  • Teamleiders en/of teamcoaches;
  • (Persoonlijk) begeleiders;

Hoe pakken wij het aan? 

We gaan met uw organisatie in gesprek om inhoudelijk de (zorg)vraag vast te stellen. Vanuit deze vraag stellen we, samen met u, een plan op de daarbij horende concrete doelen en afspraken die leiden tot het gewenste resultaat.

Denk aan voorbeelden zoals :

  • Een periode van observatie of coaching aan manager, teamleider/senior of orthopedagoog/gedragskundige om zo de vertaling te maken van beleid en zorgvisie naar de praktijk.
  • Coaching door een meewerkend coach die vanuit een ander perspectief kijkt naar “vastgelopen” situaties waarbij gedragsproblematiek, agressie en moeilijk verstaanbaar gedrag worden voorkomen.
  • Casuïstiek ondersteuning, zoals de menselijke behoeften in kaart brengen waarbij het ”gewone leven” ervaren weer een onderdeel wordt van het systeem.

Vanuit de jarenlange ervaring van onze Zeno-professionals ondersteunen we ook bij het implementeren van een nieuwe methodiek en meedenken bij een zorgvisie die past bij de unieke identiteit van uw organisatie.

Een zorgvraag op groeps- en/of cliënt niveau? We passen onze dienstverlening aan naar uw vraag of behoefte!

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

  • Hidden

Zo werkt het

Het Zeno backofficeteam, met een vast aanspreekpunt, staat klaar om met u mee te denken in oplossingen. Wij schakelen snel en organiseren de juiste ondersteuning met de juiste professional, in ad-hoc situaties of voor langere periodeopdrachten. Samen met u selecteren we de zorgprofessional met de juiste persoonlijkheid en expertise die past bij de zorgvraag. Samen coördineren wij de zorg en staat ons ervaren zorgteam 24/7 voor u klaar!

We staan voor u klaar

Daarnaast kunnen onze zorgspecialisten bij u langs komen om geheel vrijblijvend met u de casuïstiek te bespreken.
Denkt u aan:
• Betekenisverlening gedrag
• Verhelderen van menselijke behoeften
• Herstellen van dagstructuur en ritmes
• Agressie en grensoverschrijdend gedrag
• Gedragsproblematiek

Werken voor Zeno