Wij komen over de vloer

Met Zeno aan huis haal je letterlijk de zorgprofessional 2.0 in huis. Een gedreven zorgprofessional met ervaring in de (intensieve) zorgsector en gespecialiseerd in diverse gedragsproblematieken. Laten we het duidelijk stellen: onze professionals zijn géén behandelaars die vanuit allerlei ingewikkelde plannen en systemen vanaf de zijlijn roepen en aanwijzingen geven wat goed zou zijn voor de zorgvrager, of (te) veel tijd steken in allerlei administratieve zaken…

Hoe maken wij het verschil?

Nee, wij doen het anders: onze zorgprofessionals zijn doeners, proactief en bieden ondersteuning op maat door letterlijk naast de zorgvrager te staan. Ze zijn sensitief en hebben een sterk aanpassingsvermogen op en in de omgeving waar dat ook mag zijn.

Wat bieden we?

Zeno aan huis heeft een missie! Iedere zorgvrager ondersteunen waar dat écht nodig is. Samen met de zorgvrager werken wij aan de toekomst door bij te dragen, en ondersteuning te bieden, aan de persoonlijke ontwikkeling van de zorgvrager.

Samen gaan we voor een gezond dagritme, op wat voor gebied maakt niet uit: in de thuissituatie op het gebied van zelfzorg tot aan het ondersteuning bij administratie? Ondersteuning nodig op school of tijdens het werk? Samen de eerste stap zetten in een sportschool of een nieuwe hobby oppakken? Of gewoon af en toe dat luisterend oor tijdens een bakje koffie? Iemand die echt luistert naar wat de zorgvrager te vertellen heeft.

Alles is mogelijk en dat pakken we samen op. De zorgvrager heeft, waar mogelijk, de leidende rol in dit proces. Beslissingen maken over je eigen leven? Dat wil toch iedereen!

Wat is onze doelgroep?

Van de jeugdige tot de volwassenen zorgvrager, met of zonder meervoudige problematiek zoals: psychologische problemen en gedragsproblemen, soms in combinatie met persoonlijkheid- of gezinsproblematiek. Zeno heeft kennis en kunde op ieder gebied en we gaan voor iedere uitdaging! Door ons grote netwerk van professionals kunnen wij iedere discipline koppelen aan een specifieke casus. Met al onze zorgvragers werken we aan doelstellingen op maat.

Hoe verzorgen we de administratie?

Natuurlijk hebben wij onze administratie goed op orde, maar vooral wat wettelijk verplicht is én van meerwaarde is voor de zorgvrager. Een prachtig online rapportagesysteem helpt ons om de nodige informatie te delen met alle betrokkenen.

Meer weten?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug.

  • Hidden

Zo werkt het

Het Zeno backofficeteam, met een vast aanspreekpunt, staat klaar om met u mee te denken in oplossingen. Wij schakelen snel en organiseren de juiste ondersteuning met de juiste professional, in ad-hoc situaties of voor langere periodeopdrachten. Samen met u selecteren we de zorgprofessional met de juiste persoonlijkheid en expertise die past bij de zorgvraag. Samen coördineren wij de zorg en staat ons ervaren zorgteam 24/7 voor u klaar!

We staan voor u klaar

Daarnaast kunnen onze zorgspecialisten bij u langs komen om geheel vrijblijvend met u de casuïstiek te bespreken.
Denkt u aan:
• Betekenisverlening gedrag
• Verhelderen van menselijke behoeften
• Herstellen van dagstructuur en ritmes
• Agressie en grensoverschrijdend gedrag
• Gedragsproblematiek

Werken voor Zeno