Nieuwsbericht omtrent Coronavirus

Ook bij Zeno zijn wij ons bewust van de groeiende zorgen omtrent het Coronavirus (COVID-19) en de belangrijke rol die onze zorgprofessionals hebben om de continuïteit van de zorg van kwetsbare personen te waarborgen. Een van de kernwaarden van Zeno is vitaliteit vandaar dat gezondheid, en daarmee de veiligheid van onze zzp’ers, opdrachtgevers en zorgvragers altijd op nummer 1 staat.

Wij blijven vanuit Zeno onze werkzaamheden uitvoeren, maar dan wel vanuit de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Want alleen met alle Nederlanders samen kunnen we deze crisis de kop indrukken.

Wij bij Zeno nemen hiervoor de volgende maatregelen:

  • We beperken onze sociale contacten, het backoffice-team van Zeno werkt momenteel zoveel mogelijk vanuit huis. Dit om het werk van de Zeno zorgprofessionals optimaal te kunnen coördineren.
  • Als thuis werken even niet mogelijk is, werken we met een backoffice- rooster om zo te voorkomen dat er niet te veel medewerkers tegelijkertijd aanwezig zijn.
  • En uiteraard zorgen we voor een hygiënische werkplek, door deze meerdere malen per dag te reinigen.
  • Vanuit Zeno is er regelmatig contact met onze zorgprofessionals om te peilen hoe het werken onder de huidige omstandigheden gaat. Samen kijken we hoe we de actuele richtlijnen van het RIVM optimaal kunnen opvolgen.
  • Wij plannen onze zorgprofessionals zoveel mogelijk in bij eenzelfde opdracht (opdrachtgever, locatie/wijk, afdeling) om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen.

Gelukkig kunnen we door middel van de huidige technologieën, weliswaar op fysieke afstand, prima ons werk blijven doen. En zijn we voor iedereen altijd bereikbaar om contact te houden met opdrachtgevers en betrokken zorgprofessionals.

Werving & Selectie

Wij plannen de komende tijd, tot minstens 1 juni 2020, geen fysieke afspraken meer met onze zzp’ers. Het werven en selecteren van nieuwe zzp’ers gaat onverminderd door via Skype, om zo onze flexibele poule met zorgprofessionals beschikbaar te houden voor onze opdrachtgevers.

(Extra) dienstverlening voor opdrachtgevers en zorgvragers

We plannen ook geen fysieke afspraken meer met onze opdrachtgevers. Maar ondanks de huidige situatie willen wij juist extra klaar staan voor onze opdrachtgevers. Niet alleen voor onze huidige opdrachtgevers, ook voor iedereen
die wij op afstand kunnen ondersteunen met onze expertise. Wij bij Zeno hebben veel expertise in huis, in de breedste zin van het woord, op het gebied van complexe zorgvragen en begeleidingsbehoeften binnen de intensieve zorgsector. Onze zorgprofessionals zijn werkzaam binnen de gehandicaptenzorg, GGZ, jeugdzorg, ambulant, ouderenzorg en het speciaal onderwijs.

Wilt u vrijblijvend gebruik maken van onze kennis? Bel of stuur een bericht naar 1 van onze medewerkers:

  • Harry van Buren, +31 (6) 23 58 99 18 (expertise vlak: intensieve zorg, coaching, teambuilding, aanjager en motivator)
  • Lucas van Wingerden, + 31 (6) 24 77 02 10 (expertise vlak: intensieve zorg, coaching, verbinder, recruitment en casuïstiek)
  • Thijmen Kraaijeveld, +31 (6) 21 98 42 83 (expertise vlak: intensieve zorg, coaching, bedrijfstechnisch advies, doorpakker en projectmanagement)

Al deze gesprekken zijn vrijblijvend, kosteloos, vanuit ons zorghart en om u te ondersteunen met onze kennis.

Bereikbaarheid ZENO

Wij zijn te bereiken via ons algemene nummer 0184 636 712 of via e-mail:
info@zenozorg.nl, 24-7 bereikbaar.

Op bovenstaande wijze willen wij ons ‘maatschappelijk’ steentje bijdragen. Team Zeno