Zeno verbindt

Wij geloven in het zoeken van verbindingen, het bouwen van bruggen. We maken kennis, trekken samen op en op basis van inhoud ontwikkelen we de zorg verder. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij zorgvragers delen we onze kennis en ervaring.

Duurzame samenwerking

Met onze opdrachtgevers investeren we in langdurige relaties. Samen zetten wij een samenwerking neer als een vast maar flexibel onderdeel van uw organisatie. Zeno als de huisleverancier voor zorgdiensten binnen uw organisatie. Het bespaart u ingewikkeld gedoe met kennismaking van cultuur en visie van uw organisatie. Zeno sluit aan bij het zorgoverleg, denkt mee in de casuïstiek en kan ondersteunen bij het recruitment.

We bieden verschillende soorten support; van begeleiders niveau 3 en 4, (meewerkend) teamleiders, zorgmanagers, coaches en gedragsdeskundigen.

Wij leveren de flexibele zorgprofessional naar wens!

Onze missie

De missie van Zeno is het realiseren van kwalitatief hoogstaande zorg door het verbinden van onze kernwaarden (passie, samenwerken, vitaliteit en plezier) mét de competenties (deskundigheid, lef en sensitiviteit) van zorgprofessionals voor zorgvrager en zorgaanbieder. We onderscheiden ons door onze jarenlange zorgervaring en onze expertise voor de zorg van mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag en een intensieve ondersteuningsbehoefte. Dit doen we door met het Zeno-netwerk, een betrokken groep gepassioneerde én ervaren zorgprofessionals, een structurele verbetering te bieden in de kwaliteit van zorg. Zeno borgt dit 24/7 door haar kennis en achtergrond om te zetten naar laagdrempelige en praktische uitvoerbare zorg. We realiseren continuïteit en bieden specialistische zorg en streven naar 100% tevredenheid bij zorgvrager en zorgaanbieder.

Kortom, wij stropen onze mouwen op en vanuit onze passie en betrokkenheid bepalen we samen de strategie om de levenskwaliteit op lange termijn te borgen!

Zo werkt het

Het Zeno backofficeteam, met een vast aanspreekpunt, staat klaar om met u mee te denken in oplossingen. Wij schakelen snel en organiseren de juiste ondersteuning met de juiste professional, in ad-hoc situaties of voor langere periodeopdrachten. Samen met u selecteren we de zorgprofessional met de juiste persoonlijkheid en expertise die past bij de zorgvraag. Samen coördineren wij de zorg en staat ons ervaren zorgteam 24/7 voor u klaar!

We staan voor u klaar

Daarnaast kunnen onze zorgspecialisten bij u langs komen om geheel vrijblijvend met u de casuïstiek te bespreken.
Denkt u aan:
• Betekenisverlening gedrag
• Verhelderen van menselijke behoeften
• Herstellen van dagstructuur en ritmes
• Agressie en grensoverschrijdend gedrag
• Gedragsproblematiek

Werken voor Zeno