Zeno staat voor expertise binnen zorgland

We werken samen met zorginstellingen op individueel-, groeps- en bestuurlijk niveau. Onze ervaren zorgradar staat altijd aan; van zinvolle dagactiviteiten tot het voorkomen of oplossen van een crisissituatie.

Korte, open communicatielijnen en optimale zorg op maat. Wij delen de passie voor zorg met onze opdrachtgevers. Onze zorgprofessionals selecteren wij op kwaliteiten door ze te toetsen aan onze kernwaarden (passie, samenwerken, vitaliteit en plezier) mét de competenties (deskundigheid, lef en sensitiviteit).

De Zeno zorgprofessional gaat met de zorgvrager naar buiten; van samen winkelen tot kajakken in wild water: actief vooruit! Samen kijken we naar de wensen en behoeften en maken een plan voor ondersteuning op maat.

Zeno staat voor ervaring

Onze ervaring zit in zorgvraagstukken, maar ook in organisatietaken kunnen wij ondersteunen. Dagelijks werken we zij-aan-zij met zorgvragers, maar we schuiven ook regelmatig aan bij een multidisciplinair overleg van een zorginstelling en delen onze visie van overlegstructuren, intervisie, recruitment, het bijstellen van doelstellingen tot het inspireren van groepen: ook voor (zorg)vraagstukken op bestuurlijk niveau heeft Zeno de expertise in huis.

De droom van Zeno

Onze droom is dat iedereen in Nederland de zorg en ondersteuning krijgt die aansluit bij zijn of haar persoonlijke behoefte, zodat kinderen, volwassenen en ouderen kwaliteit van leven ervaren. Dit doen wij door zorgprofessionals efficiënt te verbinden. Zo krijgt iedereen de ondersteuning die aansluit bij zijn of haar persoonlijke behoefte.​ Zorg is maatwerk. Het gewone leven ervaren. Samen hebben we tientallen jaren ervaring in de zorg. De Zeno methode is gebaseerd op Triple C en staat voor vertrouwen, ontwikkeling en zelfstandigheid. De focus ligt op de samenwerking en vooral op wat wél kan.

Zo werkt het

Het Zeno backofficeteam, met een vast aanspreekpunt, staat klaar om met u mee te denken in oplossingen. Wij schakelen snel en organiseren de juiste ondersteuning met de juiste professional, in ad-hoc situaties of voor langere periodeopdrachten. Samen met u selecteren we de zorgprofessional met de juiste persoonlijkheid en expertise die past bij de zorgvraag. Samen coördineren wij de zorg en staat ons ervaren zorgteam 24/7 voor u klaar!

We staan voor u klaar

Daarnaast kunnen onze zorgspecialisten bij u langs komen om geheel vrijblijvend met u de casuïstiek te bespreken.
Denkt u aan:
• Betekenisverlening gedrag
• Verhelderen van menselijke behoeften
• Herstellen van dagstructuur en ritmes
• Agressie en grensoverschrijdend gedrag
• Gedragsproblematiek

Werken voor Zeno