Zeno Opleidingen

Wil je investeren in ontwikkeling en het up-to-date houden van kennis,
vaardigheden en de beroepshouding van zorgprofessionals?
Zeno stimuleert deze mogelijkheden!

Direct hulp nodig? Bel: +31 184 63 67 12

Zin om te leren?

Om de Zeno kwaliteit te borgen vanuit onze kernwaarden (samenwerken, plezier en vitaliteit) en de competenties (passie, deskundig, sensitief en lef) gaan we investeren in het opzetten van een leercultuur.
Een cultuur waar continu aandacht is voor de ontwikkeling en up-to-date houden van kennis, vaardigheden en de beroepshouding van alle zorgprofessionals.

Naast de verplichte certificeringen zoals;

Zijn er diverse mogelijkheden binnen Zeno
opleidingen die stimuleren tot ontwikkeling;

Zeno wil dat zorgprofessionals actief aan de slag blijven met leren en ontwikkelen en hieraan bijdragen. Zo blijven we nadenken over onze toekomst en duurzame inzetbaarheid binnen organisaties en op de zorgmarkt. Het blijven beleven en het uitdragen van onze Zeno kernwaarden en competenties. Die staan voor dé kwaliteit van de door ons te leveren zorg.

Erkende BHV training

Werk je als zelfstandige en ben je op zoek naar een erkende BHV training? Of zoek je een BHV training voor binnen je zorginstelling?

Bij bhv.nl kun je een training volgen om een erkend certificaat te (her)halen, of om een Incompany cursus te organiseren.

EVC-traject

Ben jij zzp’er bij Zeno en wil je op basis van jouw werkervaring in de zorg kunnen aantonen dat je een bepaald niveau beheerst waarvoor je nog geen passend diploma bezit? Wij bieden je, in samenwerking met Bureau STERK, de mogelijkheid om een EVC-traject te starten en hierbij je EVC-certificaat te behalen.

EVC staat voor Erkenning van Verworven Competenties. Dit houdt in dat je laat zien dat de kwaliteiten en vaardigheden die je hebt opgedaan met je werkervaring, passen bij het niveau waarop je werkt. Hiermee toon je dus aan dat je het vak beheerst. In veel gevallen kun je het EVC-certificaat direct laten verzilveren in een erkend zorgdiploma.