Trainingen

Wil jij jouw team mentaal weerbaarder maken of écht laten ervaren wat samenwerken betekent? In samenwerking met Unbreakable Academy biedt Zeno unieke trainingen op maat!

Het beste van twee werelden

De link tussen zorg, weerbaarheid en vitaal werkgeverschap. We moeten zuinig zijn op deze prachtige beroepsgroep, wat een belangrijke pijler is van onze welvaart. Een goede zorgstaat waarbij iedereen recht heeft op goede zorg, ook op minder vanzelfsprekende momenten. Waarbij mentale en fysiek weerbaarheid van groot belang zijn om gedurende je loopbaan als zorgprofessional, kwalitatieve topzorg te kunnen bieden aan mensen die van onze ondersteuning afhankelijk zijn. Mentale vitaliteit is de verantwoordelijkheid die zorgorganisaties moeten hebben voor hun medewerkers. Hier begint de basis van kwaliteitszorg.

Check de video hier!

Vraag de brochure aan

Zeno & Unbreakable Academy

Zeno & Unbreakable Academy, twee organisaties met een totaal verschillende achtergrond, bundelen hun expertise om zorgprofessionals uit te rusten met kennis en tools zodat zij op een mentaal sterke manier iedere dag kunnen doen waar zij goed in zijn. Zorgen, begeleiden en ondersteunen.

De experts van Zeno Zorg hebben jarenlange praktische zorgervaring op het gebied van het begeleiden van doelgroepen met ernstige en complexe gedragsproblematiek. Wij weten als geen ander wat er gebeurt als er niet wordt geïnvesteerd in fysieke en mentale weerbaarheid. Als we onvoldoende vermogen hebben om met uitdagende omstandigheden om te gaan. De coaches van Unbreakable Academy hebben de missie om mensen sterker en weerbaarder te maken met opgedane kennis vanuit de Special Forces. Dit vanuit een gezamenlijke passie; anderen laten groeien.

Vanuit deze samenwerking zijn unieke maatwerktrainingen ontwikkeld om de zorgprofessionals in Nederland van de juiste skills en handvatten te voorzien. Hierdoor zijn zij in staat om het beste uit zichzelf en elkaar halen waardoor er een kwaliteitsimpuls ontstaat op de werkvloer, met als uiteindelijke doel; de beste zorg voor de cliënt.

Veelgestelde vragen

Voor zorgprofessionals, medewerkers en teams die werken in de gehandicaptenzorg of de GGZ. Teams waarin meerdere zorgprofessionals moeten samenwerken, waar ze een groep cliënten begeleiden gedurende de dag.

De feedback die wij ontvangen vanuit teams die hebben deelgenomen aan de trainingen, is dat de teams beter en efficiënter met elkaar samenwerken. Er ontstaat meer werkplezier en er is meer zelfvertrouwen. Maar misschien wel belangrijker; mensen hebben elkaar weer gevonden en durven elkaar aan te spreken op elkaars handelen en prestaties. Daarnaast is het voor de deelnemers een waanzinnige ervaring met learnings waar ze de rest van hun leven, zowel in het werkveld als privé, profijt van zullen hebben.

De trainingen worden georganiseerd door de coaches en experts van Zeno Zorg en Unbreakable Academy.

Wil je meer weten?

Brochure aanvragen

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.